14/11/2009: FULL HOUSE – DIAL CCM FOR MURDER

DialCCMforMurder_DEF_BZin in een avondje spanning en suspense? Dan moet u op zaterdag 14 november naar het Cultuurcentrum afzakken voor ‘Full House: Dial CCM For Murder’.

Dit avondvullende programma is geïnspireerd door ‘Double Take’, een documentaire speelfilm van Johan Grimonprez waarin de macht van film en tv wordt blootgelegd tegen de achtergrond van de Koude Oorlog, én waarin Alfred Hitchcock geconfronteerd wordt met zijn dubbelganger.

Naast deze ‘Double Take’ wordt op deze avond ook volop werk van de Meester zelve vertoond: u kunt niet alleen genieten van ‘The Wrong Man’, zijn uitmuntende prent over een ten onrechte beschuldigde muzikant (met in de hoofdrollen Henry Fonda en Vera Miles), maar ook van het eerste seizoen van ‘Alfred Hitchcock Presents…’, Hitchcocks serie excellente televisiethrillers uit 1955.

En voor wie de spanning wat teveel wordt, is er de hele avond ook volop muziek: van The Valerie Solanas, van West Hel 5, van saxofoon- en thereminspeler Ir. Vendermeulen én van het veejay- en deejayduo The Scopi-Tonics, allemaal muzikanten die zich laten inspireren door soundtracks en muziek uit de fifties en sixties.

Een organisatie van Cultuurcentrum Mechelen
Zaterdag 14 november, 20 u.
Inkom 10/11,5/13 euro