CORONA-UPDATE 11/3/2020: alle Filmhuisvertoningen tot nader order afgelast.

StayTheFuckHomeHallo Filmhuizers,

Mogelijk hebt u dit nieuwtje al ergens horen waaien: we zitten midden in een corona-pandemie.

Alle experten zijn het erover eens: om de verspreiding van het virus af te remmen, is het uitermate belangrijk dat iedereen die niet noodzakelijk uit huis moet zijn zoveel mogelijk gewoon thuis blijft, en dat iedereen evenementen met veel publiek mijdt.

We volgen dan ook de raad van specialisten als prof. Van Ranst en prof. Goossens, en hopen van u hetzelfde: daarom vragen we u voor het eerst in onze geschiedenis vooral niét naar de cinema te gaan.

Wijzelf organiseren tot nader order sowieso geen vertoningen: Filmhuis Mechelen heeft besloten al onze voorstellingen van de komende weken af te gelasten. 

De films die we geprogrammeerd hadden, blijven allemaal op ons programma staan, maar worden verschoven naar een later te bepalen datum.

En u kent ons: ook in moeilijke omstandigheden proberen we er altijd een creatieve mouw aan te passen. Zo bieden we u in CINEMA CORONA elke dag online een gratis film van een topregisseur aan (of een topfilm van een onbekende regisseur, dat kan ook). Enjoy!

Hou verder deze site en onze Facebookpagina in het oog voor updates over de nieuwe vertoningsdata en -uren, of schrijf u in op onze nieuwsbrief.

En ter vermaak presenteren we u graag De Kortste (en tevens De Grappigste én De Meest Actuele) Horrorfilm Ter Wereld: