Steun het Filmhuis!

U kunt het Filmhuis op diverse manieren steunen:

Word vrijwilliger!
Al sinds het begin (in 1977!) draait het Filmhuis volledig op vrijwilligers, en daarvan hebben we er uiteraard nooit genoeg.
Meehelpen in de bar na de film? Tickets scheuren? Het programma mee samenstellen? Films boeken? Affiches verspreiden? Helpen projecteren? Deze site onderhouden? De boekhouding doen? Films inleiden? Onze slotvoorstelling organiseren?
We zoeken altijd volk voor allerlei taken: meld u dus aan bij de kassa op één van onze voorstellingen, of contacteer ons hier.

Koop een seizoenkaart!
Elk jaar kopen vele honderden Filmhuisfans een Filmhuis-seizoenkaart.
Die geeft recht op twee euro korting op onze reguliere vertoningen: u betaalt dan slechts 5 euro in plaats van de standaardprijs van 7 euro.
Met onze seizoenkaart steunt u dus niet alleen het Filmhuis, maar ook uw eigen portemonnee. Kan tellen qua win-win-situatie!

Een Filmhuis-seizoenkaart kost slechts 5 euro, is geldig van september 2020 tot en met augustus 2021 en is HIER te koop.

Word sponsor!
Filmhuissponsors betalen 200 euro per seizoen (van september tot juni).
Voor die prijs krijgt u vijf vrijkaarten en een seizoen lang logo-vermelding op onze Filmhuisaffiche.
Interesse? Contacteer ons hier!

Maak reclame!
Niks zo aanstekelijk als enthousiasme voor films: vindt u onze wekelijkse voorstellingen fijn? Liken en sharen van de posts op onze Facebookpagina kost u niks, en helpt ons enorm. Of hang onze affiche voor uw raam. Of breng gewoon uw vrienden en vriendinnen mee naar het Filmhuis.
Puur door mond aan mond-reclame bereikte het Filmhuis het afgelopen seizoen meer dan 16.000 toeschouwers: op naar de 17.000, dus!

En vooral:
Kom elke week kijken, het is de moeite!